lake-mono.jpg
Details

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023 ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις που μας αναμένουν. 

Η κοινωνία µας και το εκπαιδευτικό µας σύστηµα πέρασε και περνά δύσκολες µέρες λόγω της Πανδημίας που έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη μας. Ιδιαίτερα, η δική μας σχολική μονάδα, έχει περάσει πολύ δύσκολα κατά την περσινή σχολική χρονιά, λόγω της απώλειας του Διευθυντή του Σχολείου,  Γιώργου Ιωσηφίδη.  Μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο, η Διεύθυνση  του Λανιτείου Λυκείου, θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά σας.

Κάθε νέο ξεκίνημα είναι το εφαλτήριο για νέες αποφάσεις, για εντονότερη δραστηριοποίηση και δημιουργία. Στις μέρες μας, αυτή την προσφορά μας την αναμένουν  οι μαθητές και οι μαθήτριες μας και τη χρειάζεται ο τόπος μας. Σε μια εποχή με ποικίλα προβλήματα το έργο της Αγωγής και της μόρφωσης αποκτά ιδιαίτερη σημασία.  Γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια να καλλιεργήσουμε γνώση αλλά και ανθρωπιά στα παιδιά δεν είναι εύκολη.  Όμως, η χαρά και η ικανοποίηση, όταν τα καταφέρουμε, κάνει ξεχωριστό το έργο του εκπαιδευτικού.

Ευχόμαστε μια Καλή, Δημιουργική και Υπέροχη  σχολική χρονιά!

 

Μυρτώ Πουαγκαρέ

Διευθύντρια Λανιτείου Λυκείου

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ 

Ανακοινώσεις

 

10-04-2024

 

Πρόσκληση Συνδεσμου Γονέων Λανιτείου Λυκείου 26/4/2024 με θέμα.  "Ανάπτυξη Υπευθυνότητας στους Μαθητές. Σημαντικό και Εφικτό!"  

 

 

 04-12-2023

 

Συνάντηση Γονέων - Καθηγητών Τετάρτη 6/12/2023 και 13/12/2023                                                                     

 

Πρόγραμμα Συνάντησης Γονέων - Εκπαιδευτικών Τεταρτη 6/12/2023 και 13/12/2023