pic2.jpg
Details

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 

ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ  ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID-19

 

1. Εάν ο μαθητής είναι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ  κρούσμα COVID-19  έχετε καθήκον να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ την  Ομάδα Διαχείρισης COVID-19 του σχολείου στα τηλέφωνα  25692050-53.  Οι υπεύθυνοι της Ομάδας θα σας δώσουν τις σχετικές οδηγίες. Κανένας άλλος δεν είναι αρμόδιος!

Το  επιβεβαιωμένο κρούσμα ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και αποστέλλεται  στη γραμματεία το επίσημο ιατρικό πιστοποιητικό για το θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης PCR.

2. Εάν ο μαθητής είναι ΣΤΕΝΗ επαφή με ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ κρούσμα COVID-19 τις τελευταίες 3 (τρεις) μέρες, έχετε καθήκον να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ την Ομάδα Διαχείρισης COVID-19 του σχολείου στα τηλέφωνα  25692050-53).  Οι υπεύθυνοι της Ομάδας θα σας δώσουν τις σχετικές οδηγίες. Κανένας άλλος δεν είναι αρμόδιος!

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ  Θεωρείται  η  επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα για διάρκεια πέραν των 15λεπτών  και μικρότερης των δυο μέτρων)

Οι επαφές που δεν εμπίπτουν στη πιο πάνω κατηγορία, θεωρούνται περιστασιακές επαφές και δεν ιχνηλατώνται. Ο μαθητής έρχεται κανονικά στο σχολείο με ΑΥΞΗΜΕΝΑ μέτρα προστασίας ( χρήση μάσκας, αποστάσεις, χρήση αντισηπτικού, ατομική καθαριότητα)

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ