LaniteioBand2.jpg
Details

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

Ευχόμαστε να περάσετε μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά.

Στοχεύουμε να εργαστούμε σκληρά, υπεύθυνα και φιλότιμα για την πρόοδο και προκοπή σας και να σταθούμε κοντά στην προσπάθειά σας για πνευματική καλλιέργεια, προσωπική ολοκλήρωση και πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σας.

Χρειάζεται από μέρους σας θέληση, εργατικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και ευσυνειδησία, διάθεση συνεργασίας και αίσθημα αλληλοσεβασμού.

Το Σχολείο είναι χώρος στον οποίο όλοι/λες μας – καθηγητές/τριες  και μαθητές / μαθήτριες – ξοδεύουμε πολύ χρόνο από τη ζωή μας.  Αξίζει να κάνουμε κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία μας να είναι αποδοτική, δημιουργική, αλλά συγχρόνως και ευχάριστη.

Προσπάθειά μας πάντοτε είναι να προσφέρουμε σε σας, παράλληλα με τη γνώση και μια πολύπλευρη ποιοτική αγωγή σ’ ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον. 

Εμείς, ως καθηγητές/τριες και παιδαγωγοί, είμαστε έτοιμοι/μες να σας δώσουμε τις γνώσεις, να σας καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε μελλοντικά και να σας προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια, για να προσαρμοστείτε πιο εύκολα στο Σχολείο.

Από σας ζητούμε να σέβεστε τον εαυτό σας, τους γονείς/κηδεμόνες σας, τους καθηγητές και τις καθηγήτριες σας, τους/τις συμμαθητές/τριες σας, το περιβάλλον σας,  να είστε φιλότιμοι, εργατικοί, συνεπείς και υπεύθυνοι, αποφασισμένοι να ζήσετε με καλή διάθεση και εμπιστοσύνη στη νέα σχολική κοινωνία μαζί με τους/τις  συμμαθητές/τριες σας, τους/τις Καθηγητές/τριες  σας και τη Διεύθυνση του Σχολείου.  Είναι σημαντικό να υπακούετε τους κανονισμούς της σχολικής μονάδας και να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για ένα καλύτερο αύριο!

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και ευόδωση των δικών σας οραματισμών και στόχων.

Η Διευθύντρια

Μυρτώ Πουαγκαρέ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ

 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2023-2024

14/12/2023

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ/ΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ

28/11/2023 

 Βασικές Οδηγίες για τους Μαθητές σε Περίπτωση Σεισμού
   

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------